Bill

Bull

lördag 5 juni 2010

Fokus

Dagen har varit bra idag. Strålande sol och aktiviteter hela dagen. Dock har kosthållningen fungerat så där. En liten bit rabarberpaj samt en bit grillat kött. Men i morgon kl 07:00 är det shake igen och full fokus på vinsten. Det finns bara ett alternativ; SEGER!!!

Invägningen i morgon blir därför mycket spännande. Vi ses i morgon Bull.

Fler dåliga idéer

Alltså... En sådan här dålig idé kommer inte ens jag på,



... Jag finner inte ord.
Hur som helst, tycker han det är kul, och han mår bra av det, Så tycker jag att han skall fortsätta göra detta. Jag kommer ALDRIG gå på en så dålig idé.

Däremot skall jag förslå för Lazylegs gänget att de skall springa Stockholm maraton nästa år. De skall ju trots allt köra Birkenbeinrittet i år, Stockholm Maraton kan omöjligt vara värre Birkenbeinerrittet.



För lite info för er som vill titta lite mer på vad loppet går ut på. Klicka här

fredag 4 juni 2010

En dålig idé

Det var en dålig idé att besöka släkten. För er som träffat dom; som vet att det krävs ett ellr två glas vin för att stå ut, är sympatin hög. Och här sitter jag allt för sent och är lite för full och dieten är åt helvete, men gör allt för att rädda ett kilo.

vi ses i morgon, efter ett par glas vin till.

yepp yepp

Idag njuter Bill av mat. Själv sitter man här efter en kvällsmat som bestått för supportern bestod av någon hämtmat från O'learys. Det såg väldigt gott ut.

Men jag måste säga hipp hipp HURRA! Hipp hipp HURRAAAAAA!!!!!
Supportern blev idag lika gammal som mig själv.

Det blir middag ute, senare... när denna kuren är avslutat.
Då har vi ett par alternativ att välja emellan. Gamla som nya favoriter från olika typer av kök.

Gary och Frank är visst och ser Green Day i Oslo idag. Green day var ett band jag ville se när de släppte skivan dookie -94. Tyvärr så tog jag väl aldrig tillfället och åkte iväg och såg dem.

En annan kul sak är att en kollega på företaget jag jobbar för har skrivit skivkontrakt och spelat in video. Släpper sin första singel snart. Den har potential till att bli en riktig sommarplåga. Lyssna lite på låten nedan.



Bull säger godnatt.

torsdag 3 juni 2010

Stress

Stressad, minst sagt. Skulle rest för en timme sen, så det blir en sen biltur på ca fyra timmar i kväll. Det blev sent på jobbet idag, så jag hinner inte skriva mer. Får försöka ta igen det i morgon.

Värme

Ja, nu är det verkligen sommar... ÄNTLIGEN.
Vi får se hur länge det fina vädret håller i sig, men jag tycker nog att det borde hålla i sig i 3 månader. Med tanke på hur länge vintern varade, framförallt med hur kallt det var.

Satt ute i solen med en kopp kaffe på lunchen, konstaterade att bryggan är ute och man borde kanske bada.... Men nej, det är alldeles för kallt. En kollega hoppade i mälaren tidigare i veckan, han klagade länge på hur kallt det var. Jag står över.

När jag kollade nyheterna på Dagens Nyheters hemsida så hittade jag en artikel om drinkar, eller en artikel de länkar till, den går att hitta här.
Fanns många intressanta val, men jag fastnade lite för den nedanför. Jag har inga bra minne med att dricka drinkar med chili i, men det är en intressant drinkingrediens.



Chili på landet – Kan visst avnjutas på Landet
Innehåller: Gin, Cointreau, färsk chili och ingefära, citronjuice och sodavatten.
Garnityr: En bit chili och en bit ingefära.
Smak: Stark, men inte från spriten utan från chilin.
Bartenderns kommentar: En riktig Landet-klassiker som funnits här i alla fall så länge jag jobbat här. Många stammisar kommer hit bara för att dricka den, säger Agnes Ek.

Tyvärr så ligger Landet vid telefonplan, men jag tror man får ta en sväng till landet när det är bra väder. Mina erfarenheter är bara dåliga när det gäller drinkar med chili i, men det är en intressant drinkingrediens.

onsdag 2 juni 2010

i Sista stunden

Ja kära blogg, detta var i absoluta sista stunden jag hann skriva här.

Orsaken till att det blev så väldigt sent är att jag har spelat innebandy, bastat och tagit en kaffe på något ställe på stureplan. Har en vän som är på besök från Helsingborg, var mycket trevligt och träffa honom igen, det är inte så ofta man får se honom.

Dessvärre missade jag det andra besöket från Skåne... Supporterns föräldrar, de har varit här igår och idag, imorgon åker de hem, och jag kommer jobba, det det blev en kort period man träffade dem. Supportern har däremot promenerat på stan med dem.

Innebandypasset gick suveränt, det var kul att få spela, det är nästan alltid kul att få spela. Var många som var spelsugna idag.

Dags att sova nu... trött och skall upp tidigt.

Vi hörs imorgon

En helt vanlig dag på jobbet


Ännu en dag till ända. En dag på jobbet för ovanlighetens skull. I alla fall den här veckan. Vad kan man säga, det var lika intressant som vanligt. Maktkamp och försök tillatt söndra arbetsgruppen. En anställd vägrar helt sonika att nämna nya chefen vid namn utan gett honom epitetet "Han där uppe". Ett sätt att försöka förminska och förlöjliga, som inte går hem hos mig. Jag tog helt enkelt och berättade för chefen vad han kallas när vi hade enskilt möte idag. Så roligt kan man ha på jobbet en helt vanlig onsdag.

Maten då? Jodå, det känns bra. Jag har dessutom kommit fram till ett beslut idag. Jag skall äta mat på fredag. Studentfest med hela släkten och jag orkar inte höra allt tjat. Så mycket proteiner blir det och minimum av fett och kolhydrater. Har jag tur kanske det till ochmed blir grillat, kanske en egenvävd baconmatta.

Och Bull, visst är det vägning på söndag. Och jag är fortfarande helt övertygad om att jag kommer att vinna vadet.

tisdag 1 juni 2010

Självtortyr

Som inlägget säger, varför utsätter man sig för detta egentligen.

Besök som sagt från Skåne, och det skulle grillas.
Själv satt man vid bordet och drack svart kaffe under tiden.
Men jag intalar mig själv att detta skall vara värt det. En jätte stor fördel av att dricka dessa shakes morgon/lunch/kväll är att jag börjar faktiskt få någon typ av hungerkänsla vid dessa tider.

Jag har tidigare inte ätit regelbundet, jag har inte ätit frukost eller lunch och ibland har inte vart sugen på middag när jag kommer hem. Så detta ses faktiskt som ett lyft!

Jag börjar se fram emot tiden efter denna "rena kuren".
Att få byta ut ett mål om dagen eller två till riktig mat, men absolut ha kvar shakes som ett alternativ. Skall definitivt fortsätta med 3 mål mat om dagen iallafall.

Bill, gratulerar! Hoppas lunchen nästa vecka blir en succé, men vi kan prata om det en kort stund på söndag, får då är nästa session, eller hur?

Har tagit fram ett förslag på en rätt vi får se till att grilla i sommar, man skulle kunna säga att det är GI-Diet



Tjipp tjipp

En bra dag


Ännu en dag i hemmet med sjukt barn. Till min stora glädje har jag inte haft något sug efter mat idag, utan varit mycket nöjd med mina shakes. Jag kan därmed konstatera att helgens sug efter mat snarare är en social betingning än ren och skär hunger. Känner mig som Pavlos hundar och funderar på hur jag skall bryta detta mönster. Kanske fasta på helgerna och festa på vardagarna? Det låter dock som en dålig idé.

I morgon är det tillbaks till jobbet igen. Det känns bra. Jag idag fick för övrigt ett samtal från konkurenten idag. Dom vill träffa mig nästa vecka för lunch och samtal om jobb. Käns bra att vara uppskattad. Jag får nog göra ett undantag i dieten den dagen, det kan det vara värt. Det känns som om det kommer att bli en väldigt bra sommar i år.

måndag 31 maj 2010

Tvättstuga och småkakor

Med risk för att låta som en dålig kopia av Kicki Danielsson har min dag bestått av tvättstuga och småkakor. Anledningen till att jag har tillbringat min dag med att tvätta är att jag Vab:ar. Mycket tvätt blir det med en fyraåring i huset.

För att hålla denna fyraåring vid någorlunda gott humör lovade jag att vi skulle baka Hallongrottor till fikat. Sagt och gjort på med ugnen, i med smör, mjöl och socker i en bunke och knåda. Resultat; små fina hallongrottor. Dock fick jag inte det stora nöjet att smaka på dem. Hade Bulls fru varit på jobbet i morgon hade jag med största sannolikhet försett henne med några de små välsmakande hallongrottor. Själv fick jag mig en slät kopp kaffe till fikat.

Oh måndag



oh well, vad är en dag på slottet, det kan vara alldeles.... alldeles underbart.
Jag tycker det är skönt att veckan har börjat! Så idag så delar jag inte Gustavs åsikter om måndagar

Dagen har annars bestått av att leta information, analysera data och tro det eller ej, jag har under denna tid även hunnit hitta en ny teknik pryl som jag mest troligt skall köpa! Måndagarna är numera osedvanligt långa då man slutar senare än vad jag är van vid, men man får kompensation genom att sluta tidigare en annan dag.

Blir en promenad ikväll, sedan är det dags och sova och ladda för en ny dag.

Men jag måste säga att spela fotboll igår var roligare än vad jag trott.
* Bra tempo
* Inget ojust spel
* Min ork

Dessutom hann jag med att tvätta bilen igår. Fick köra efter Saaben till en "gör-det-själv-tvätt". Detta uppskattades, jag hade aldrig hittat den annars.

Imorgon kommer besök! Skall bli trevligt.

söndag 30 maj 2010

Att göra listan

...är officiellt avslutat!

Alla punkter, ALLA är nu avklarade (Yippie mig!)
Detta är väldigt stort, då jag har haft det hängande över mig ett bra tag.

Ny vecka är på intågandes, och jag har kommit in bra på min nya arbetsplats. Det är en spännande arbetsplats med mycket potential Jag hoppas att jag tycker det är lika roligt om 7 månader som jag tycker nu.

Ytterligare en spännande sak som skall hända i Juni, som som närmar sig med stormsteg, det är Steve. (om allt går enligt plan). Mycket spännande, lite läskigt.

En karaktär jag förknippar start med namnet Steve kan ni se nedan i filmklippet.


Supportern har faktiskt agerat som en riktigt supporter, hon har hejat mig fram att slutföra saker på "att göra" listan. Hon tycker faktiskt jag är väldigt duktig, men tycker lite synd om mig. Detta firades med att hon åt Ben & Jerrys glass.

Ni har inte glömt att det är mors dag!

Ångest

En bra dag idag, även om jag har varit otroligt sugen på mat hela dagen. Först var vi och kollade på hus. Ett fantastiskt hus, exakt vad vi söker. Endst ett minus. På tok för nära e4:an. En massiv ljudmatta från trafiken är för mig outhärdligt. Jag kan inte föreställa mig att vistas i trädgården med allt detta brus. Med andra ord; Jag har ångest. Skall vi lägga pengar på ett jättefint hus som jag verkligen tycker om, men kommer att ha svårt med att vistas i trädgården eller fortsätta att leta?

Det tål att tänkas på. Efter huskollen åkte vi till Rosendahls trädgård och fikade med några vänner(endast svart kaffe och vatten för min del). Härligt att bara hänga i solen en stund. Snart infinner sig en ny vecka med nya mål (som jobbansökan), men ångesten består. Uppdatering om ett husköp kommer sannolikt senare i veckan.