Bill

Bull

lördag 22 maj 2010

Begynnelsen

För dom oinvigda går denna utomordentligt dåliga idé, sprungen ur en öl för mycket på krogen, ut på en så enkel sak som att vi skall bli av med tio kilos övervikt på tre veckor.

Enkelt, var övertygelsen i torsdags. I dag, dag 1, är jag inte lika övertygad. Redan på arbetet hade min kollega den goda smaken att ha med sig bullar och munkar till fikarasten. Valigtvis en fantastiskt god idé, men inte idag. Själv fick jag nöja mig med en slät kopp svart kaffe.

På eftermiddagen besökte jag och familjen våra vänner för en liten fika i trädgården, vilket ledde till att vi stannade till kvällen och blev bjudna på middag. Grillat, öl i solen och vin i goda vänners lag. Förutsättningarna för viktreducering kunde varit mycket bättre.

Men jag stod stark i min övertygelse. Endast ck-soppa för min del idag.

Långt ifrån Bulls första dag som jag förutsätter innehöll både öl, bacon och pizza.

Bland de sämsta....


Jag tycker att jag har undvikit de flesta dåliga idéerna de senaste månaderna.
Hur Bill lyckades övertala mig till detta vet jag faktiskt inte...

Eller, det vet jag faktiskt, det var en fantastisk trevlig torsdagskväll som blev lite sen. Det var då den utomordentligt dåliga idéen att skapa en blogg skapades också. Jag är ingen större bloggfantast. Men den är tidsbegränsad på tre veckor och det var förmodligen därför jag gick med på det.

Hursomhelst så kommer vi uppdatera denna blogg 2 gånger/dag i tre veckors tid.

För att följa ännu en dålig idé, se http://lazylegs.net/